Monday		Duration	Goal
9:00 AM	Warm ups	30 mins	Ice breakers
9:30 AM	Introductions/Announcements	30 mins	
10:00 AM	Large Group Song Rehearsal	1 hour	Introduce solo auditions for our Large Group Song (review solos)
11:00 AM	Workshop 1: Arranging	1 hour	How to arranange for a cappella
12:00 PM	Small Group Independent Work Time	30 mins	Groups work on their "small group song" individual arrangement. Goal is to finish chorus by EOD. We will be available to help.
12:30 PM	Lunch	1 hour	
1:30 PM	Workshop 2: Group Vocal Improv	1 hour	Tools for improvising and building your arrangement
2:30 PM	Small Group Independent Work Time	30 mins	Groups work on small group arrangement. Goal is to finish chorus by EOD. We will be available to help.
3:00 PM	Small Group One-on-one #1	30 mins	Review arrangement and offer feedback. If a group is not working with a BT member, they are working independently
3:30 PM	Small Group One-on-one #2	30 mins	Review arrangement and offer feedback. If a group is not working with a BT member, they are working independently
4:00 PM	Small Group One-on-one #3	30 mins	Review arrangement and offer feedback. If a group is not working with a BT member, they are working independently
4:30 PM	Closing remarks	30 mins	Get names of solo auditionees for Group Song + plan Group Song recording schedule
Tuesday	Marine I In a	Duration	Goal
	Warm Ups	30 mins	D III : 404 (
	Workshop 1: Beatboxing	1 hour 30 mins	Beatboxing 101 for whole choir
	Large Group Song Rehearsal		Part of this time can be used for sectionals
	Small Group One-on-one #1	30 mins	Review arrangement + offer feedback
12:00 PM	Small Group One-on-one #2	30 mins	Review arrangement + offer feedback
	Small Group One-on-one #3	30 mins	Review arrangement + offer feedback
	Workshop 2: Pop/Solo singing	1 hour	Exploring pop vocal techniques and solo delivery
	Learn to Record Audio	15 mins	Exploring pop vocal teeriniques and solo delivery
	Record Audio/Group Song Solo Auditions	1 hour	Simultaneously record and run auditions
	3		Groups work on arrangement. We will be available to help
4:15 PM	Small Group Independent Work Time	30 mins	Goal is to finish arrangement by EOD
4:45 PM	Closing remarks	15 mins	
Wednesday		Duration	Goal
	Warm Ups	30 mins	
	Large Group Song Rehearsal	1 hour	Part of this time can be used for sectionals
	Workshop 1: Choreography	1 hour	The elements of successful choreo in a cappella
	Small Group One-on-one #1	30 mins	Workshop small group song - adding choreography
12:30 PM	Lunch	1 hour	
1:30 PM	Small Group One-on-one #2	30 mins	Workshop small group song - adding choreography
2:00 PM	Small Group One-on-one #3	30 mins	Workshop small group song - adding choreography
2:30 PM	Workshop 2: Social Media	1 hour	How to run social media pages for your group
0.00.5:	Out all Out and Indian and and M. J. T.	22	Groups pick names and work on social media. We will be
	Small Group Independent Work Time  Record Audio & Video	30 mins 45 mins	available to help.
	Closing Remarks	45 mins 15 mins	Record soloists, Film Full Group Song
Thursday		Duration	Goal
Thursday 9:30 AM	Warm Ups	30 mins	Ovai
J.JU AIVI	Traini Opo	30 111113	

10:30 AM	Small Group One-on-one #2	30 mins	Workshop small group song / Film Full Group Song
11:00 AM	Small Group One-on-one #3	30 mins	Workshop small group song / Film Full Group Song
11:30 AM	Group Share	1 hour	
12:30 PM	Lunch	1 hour	
1:30 PM	Workshop 2: Video Production	1 hour	Intro to Music Video Production / Film Full Group Song
2:30 PM	Small Group Independent Work Time	1 hour	Goal is to perform small group memorized with choreo
3:30 PM	Record Audio & Video	1 hour 15 mins	Finish recording and filming
4:45 PM	Closing Remarks	15 mins	
Friday		Duration	Goal
9:30 AM	Warm ups	30 mins	
10:00 AM	Large Group Rehearsal	1 hour	
11:00 AM	Dress Rehearsal	1.5 hour	
12:30 PM	Lunch	1 hour	
1:30 PM	Record & Video	2 hours	Finish recording and filming
3:30 PM	Closing Remarks	30 mins	
7:00 PM	SHOW!		All groups present, group song is performed. Video to come after program! Clips shown and discussed.